Kjære alle mine og våre kunder på Eiktoppen Hud og Helse AS. Det er både godt og litt vemodig å fortelle at nå er Eiktoppen solgt. Etter å ha jobbet her i 8 år og eid det i 7 år, bygget det opp til noe unikt og særegent og som har vært «mitt første barn», ser jeg nå at det er på tide å prioritere annerledes og søke andre mål. Det har vært opp og nedturer disse årene, jeg har lært vanvittig masse, møtt fantastiske mennesker som har vært med meg på min flotte reise og som har vært med på å forme den jeg er. Det kommer til å bli rart å ikke være Eiktoppens ansikt utad lengre og rart å ikke komme å møte dere fantastiske kunder hver dag. Skjebnen har lagt andre planer for meg. Med hus, mann og to søte små må jeg prioritere annerledes. Jeg elsker jobben min og det jeg driver med, og jeg kommer ikke til å slutte i bransjen, men jeg ønsker bare ikke at jobben skal ta så mye tid lengre. Tid tenker du? Ja, et isfjell over vann ser ikke så stort ut, men under overflaten ligger det mye hardt arbeid som ikke synest ved første øyekast.

Hva skjer nå tenker dere?  Dere trenger ikke bekymre dere!  Den som har kjøpt Eiktoppen Hud og Helse AS er ei dere kjenner veldig godt. Hun har jobbet lengst med meg og jeg er helt sikker på at hun vil styre skuta videre og passe på «min første baby». Det er ingen andre jeg ville spurt om å gjøre dette enn Marlina!  Marlina har jobbet hos oss i over 5 år og kjenner godt til alt som følger med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så rent praktisk –
Alt vil gå som normalt i salongen fremover, dere vil ikke merke så mye til overgangen, men jeg vet at på sikt vil Marlina gjøre endringer til det bedre! Fra 1 juli allerede er det Marlina som eier og jeg trekker meg sakte men sikkert ut. I juli tar jeg litt ferie og i august / september kommer jeg til å være 50% på Eiktoppen (mandag, tirsdag, torsdag) i en overgang for begge parter. Fra oktober er ikke jeg å finne på Eiktoppen mer, selvom jeg helt sikkert kommer til å stikke nesa mi borti innimellom og kontakten med Marlina og de andre jentene vil alltid finne sted. Eiktoppen mister også tilbudet om pmu, microblading, Dlux Professional distribusjonen og Beautylooks.

Så hva skal Andrea gjøre?  Ja, det var et godt spørsmål. Jeg vil starte med å si at dette ikke har vært et spontant valg. Over lang tid har jeg og samboer (som er medeier) snakket for og imot, vurdert opp og ned, og når valget endelig ble tatt, gikk det fort.  Jeg kommer til å ta med meg navnet Beautylooks (nettbutikken og distribusjon av Dlux Professional) og bygge videre på distribusjon og kurs fronten. Jeg kommer også til å starte Beautylooks – salon & academy i Sandefjord. Jeg kommer til å tilby de aller fleste behandlinger jeg har gjort til nå. Pmu og microblading kunder er hjertlig velkommen til å følge meg videre. Booking videre og kontaktinformasjon vil bli formidlet.  Jeg vil presisere at jeg og Marlina / Eiktoppen Hud og Helse AS kommer ikke til å drive konkurrerende virksomheter – vi vil samarbeide.

Vi går nå inn i høysesong og tiden går fort. Jeg vil med dette takke alle som har trodd på meg, støttet meg og vært trofast alle disse årene. Jeg vil takke alle mine kollegaer, kunder, leverandører og samarbeidspartnere som har gitt meg en fantastisk reise og mye erfaring!  Jeg kommer til å savne alt og alle, men akkurat nå er dette rette valget for meg og med hensyn til meg selv og min familie. Jeg er glad i dere alle, vi har ledd sammen, grått sammen, vært sinte og frustrerte sammen. Jeg har fått innblikk i manges liv og vært med på å endre manges dager til det bedre. Jeg et så evig takknemlig!  Eiktoppen ligger og kommer til å ligge mitt hjerte nærmest – det er noe jeg kan være skikkelig stolt av!

Stor klem fra Andrea Elise Hemmingsen