Idag er dagen! Idag har jeg offisielt overtatt salongen.  I første omgang ønsker jeg å takke alle våre kunder for positive ord, støtte og videre følge i salongen. Det er dere som gjør dette veldig enkelt og verdt det for meg. Dette blir en spennende fremtid. Jeg er fullt av ideer og inspirasjoner om forbedringer til det positive og kan ikke vente til å endelig sette i gang.

Dere lurer sikkert litt på hva som skjer videre nå og hvilke forandringer jeg kommer til å gjøre. Jeg ønsker egentlig ikke alt for store forandringer da Eiktoppen hud og helse allerede er godt etablert. Men jeg ønsker å gjøre dette litt til mitt og har derfor begynt å pusse opp salongen litt og litt. I forrige uke allerede har vi jobbet med utearealet. Forandring fryder og derfor er det godt med noen nye varmere farger på veggene og en fresh start på min tid som eier og daglig leder.

Den største forandringen er vel dessverre at Andrea kommer til å slutte hos oss, men ikke helt ennå. Heldigvis. Andrea jobber fra nå av 50% i stedet for 80% slik hun pleide. Hun kommer til å treffes på Eiktoppen hver mandag, tirsdag og torsdag. F.o.m. 8/7-19 – t.o.m. 28/7-19 vil Andrea ta en velfortjent ferie. Hun kommer til prioritere PMU kunder da dette tilbudet vil dessverre forsvinne når hun slutter og selvfølgelig prioritere sine faste kunder.

Aurora er ennå ganske ny hos oss og er nå ferdig utdannet hudterapeut. Hun vil fra nå av jobbe hos oss 50% og kan treffes på Eiktoppen hver tirsdag, torsdag, fredag og annenhver onsdag og lørdag. Hun utfører behandlinger som f.eks. ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje, voksing og fotpleie. Hun har også nylig tatt kurs i klassisk vippeextentions og vippeløft.

Jeg gleder meg veldig til fremtiden med mange nye spennende oppgaver og utfordringer og ikke minst gleder jeg meg til alle hyggelige kunder både faste og nye.

Klem fra Marlina Wulff