Julen 2018

Ja, vi elsker julen hos Eiktoppen!

Åpningstider julen 2018

23, 24, 25, 26 desember – STENGT

30, 31 desember og 01 januar – STENGT

Utover dette har vi normale åpningstider. Vi jobber gjerne ekstra nå i høysesongen, spør oss! Se informasjon om høysesong her: http://eiktoppen.no/jul-og-hoysessong/

Konkurranser og giveaways!

Vi har også spennende konkurranser og giveaways fram mot jul på vår instagram og facebook! Følg oss!

Kalendergaver

Viste du at vi har et flust med små produkter som passer perfekt som adventskalender gaver? For eksempel har vi Janssen små produkt dag og nattkrem (pris fra 89,-), vinylux neglelakker i alle regnbuens farger (Pris 169,-), diverse neglprodukter til både hender og føtter i små størrelser (pris fra 10,-), vår fantstiske Eiktoppen pinsett (149,-), diverse makeup produkter (pris fra 49,-) og mye mye mer! Kom innom oss for å se på vårt store utvalg og la oss hjelpe deg!

Eiktoppens julekalender!

Tradisjonen tro har vi også i år julekalender, men med små endringer fra de tidligere årene. For det er vell ingen advent uten?

Så, hva er premiene i år?

Hver søndag i advent trekker vi en heldig vinner av et gavekort på hele 1000,- (02,09,16,23 desember)

Hvordan deltar jeg?

Kom innom oss personlig i salongen og skriv navn og telefon nummer på en lapp. Alle lappene blir samlet i en bolle og vi trekker en ny vinner hver søndag. Alle vinnere blir kontakt personlig og blir også annonsert i på vår facebook side. Det er ikke mulig å melde seg på via andre kanaler. Vi starter påmeldingen fra og med mandag 12. November

Hvor lenge varer gavekortet?

Gavekortet er gyldig fra 01.01.19 til 31.03.19 og er personlig. Det vil si at gavekortet gjelder deg, og kan ikke gies bort. Gavekortet gjelder KUN behandlinger, IKKE produkter.

Julegaver

Viste du at vi har julegaver for enhver smak?

Hvorfor ikke unne din venninne eller et familie medlem litt eksklusivitet i hverdagen? Vi setter gjerne sammen en komplett hudpleie rutine med gode og effektive produkter.

Vi har også flere titals produkter til hender og føtter – både pakkeløsninger** og separate produkter. Alt fra neglfiler til pleiende produkter og selvfølgelig neglelakk.

Eller hva med å gi venninnen din noen gode produkter for å ta vare på vippeextentions? Vi er norsk distrubitør av det koreanske merket Dlux Professional og fører alt av produkter til vippeextentions brukere. Vi har alt fra mascara til makeupremover, rens og mye mye mer!

Ikke glem at vi også har gavekort i alle prisklasser hvis du er usikker på hva du ønsker å gi.

Månedens tilbud desember

Hold deg oppdatert via vår facebook side og instagram for å få med deg månedens tilbud som avsløres 01. Desember!

Spesielle julevarer!

Advent calendar, verdi over 1300,-

Hva er vell bedre enn en adventskalender full av godsaker, helt uten kalorier?! Gi huden næring og beskyttelse frem mot jul slik at du kan nyte de deiligste dagene i året med strålende hud. Hver dag fra 1. desember til julaften kan du skjemme bort huden med effektive konsentrater i ampulleform. Kalenderen innehoder Hyaluron Fluid, Caviar Extract, Youth Fluid, Skin Contour Fluid, og Eye Flash Fluid. I tillegg inneholder kalenderen 2 stk Instant Lift Serum som gir huden ny glød iløpet av få minutter.

Din pris: 679,-

Caviar perfection gavesett, verdi over 1200,-

Inneholder Caviar Luxury Cream og 7 Caviar Extract ampuller.  Caviar Luxury cream er nettopp det, luksus på krukke! En rik krem med umiddelbar «lifting» effekt for voksen hud. Kremen sikrer en synlig forberdring i hudens struktur og gir mer glød og mer elastisiteten. Bruk i kombinasjon med Caviar Extract ampullene for maksimal effekt.

Din pris: 759,-

Dag og nattkrem, verdi over 150,-

Dag og nattkrem i travelsize. Perfekt til å ha med på reise eller som adventskalender gave. Kremene har en deilig duft og trekker raskt inn i huden uten å føles klissete.

Din pris: 99,- settet

Kom innom oss i dag og sikre deg de deiligste julegavene, uten kalorier!

 

2018-11-08T10:48:59+01:00
Go to Top