Om oss

Eiktoppen Hud og Helse AS er en av Tønsbergs og omgens største hud, helse og skjønnhetsspesialister. Vi er et ungt team med lang erfaring og utvidet kompetanse i mange forskjellige felter. Hos oss finner du hudterapeuter, massasjeterapeuter, negldesignere, vippeteknikkere, fotpleiere, spa og kroppsterapeuter. Vi holder oss stadig oppdatert på nyheter og teknikker innenlands og utenlands og tilpasser oss så godt vi kan kundenes ønsker. Vi har høy faglig kompetanse og er levende opptatt av utviklingen i markedet. Vi har et bredt spekter av behandlinger både for skjønnhet, helse, velvære og «det lille ekstra». Hos oss er det DU som er i fokus!

«Trolig klinikken med best utvalg»

Våre lokaler er varme og energigivende med et tidsriktig og moderne utsende som tilfredsstiller kropp og sinn. Hos oss er det du som skal føle deg hjemme og ivaretatt. Vi har strenge krav til oss selv for å tilfredsstille deg som kunde.

Eiktoppen Hud og Helse AS er tilknyttet fagforbundet NKHF (Norske kosmetologer og hudterapeuters forbund) og alle våre ansatte har fullført kurs og utdanninger som er Babtac og Cibtac internasjonale titler. Vi er også CIDESCO godkjente!

Vi har et godt samarbeid med naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, frisører, sykepleiere, hudleger, kostholdsveiledere, fotografer, andre salonger mm. Vi har alltid nyheter og tilbud på lur og vi ligger praktisk til på bakkeplan slik at det er lett for alle å besøke oss. Vi tilbyr også hjemmebehandlinger for de som ikke kommer seg til oss. (sykehjem, hjemme, sykehus ol.) Vi samarbeider også med ditt firma! Vi er i dag 2 ansatte, og har av og til også lærlinger og praktikanter.

Åpningstider

Mandag: 09 – 17
Tirsdag: 09 – 20
Onsdag: 09 – 17
Torsdag: 09 – 20
Fredag: 09 – 17
Lørdag: Etter avtale

Kontakt oss

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Melding

Våre ansatte

Marlina-Anika Wulff
Marlina-Anika WulffEier og daglig leder
Utfører disse behandlingene
– Vippeexstension klassisk, mix og volume + vippeløft
– Ansikts og kroppsbehandlinger
– Massasje
– Hårfjerning
– Permanentfarge
– Gelenegler + dekor
– Manikyr og pedikyr
– Spa behandlinger
– Gel støp av tånegler
– Ørepiercing
– Nesepiercing

Kompetanse
Aurora WehlerKlinikkmedarbeider
Utfører disse behandlingene:
– Ansikts og kroppsbehandlinger
– Massasje
– Manikyr
– Pedikyr
– Hårfjerning
– Vippeextension klassisk
– Vippeløft
– Ørepiercing
– Nesepiercing

Kompetanse

Våre leverandører