Ansiktsbehandlinger

Huden er et høyt spesialisert grensesjikt mellom kroppen og omverdenen og har en rekke livsnødvendige funksjoner. Den skal beskytte kroppen mot fysiske, kjemiske og mikrobiologiske skader. Den skal også birdra til å opprettholde kroppens indre likevekt (homeostase) når det gjelder temperatur og kjemisk miljø. Huden er også et sanseorgan og kontaktflate med andre mennesker. Er du usikker på hvilke produkter du trenger, hvilken prosedyre du skal gjøre eller bare ønsker du litt eksklusivitet i hverdagen? Noen ganger trenger huden litt hjelp til å klare oppgavene sine, og den hjelpen får du hos oss! Vi benytter oss av de fantastiske produktene til Janssen Cosmetics!

Klassisk

Inneholder rens, peeling, utklemming, maske, krem og eventuelt massasje av ansikt, nakke, skuldre og hodebunn. Vi tilpasser produktene etter dine behov.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Dyprens

Tilpasses både menn og kvinner i alle aldre som har uren eller kombinasjonshud. Inneholder samme behandlingsprosedyre som en klassiske ansiktsbehandling, Dette er for deg som trenger en grundig dyprens av huden, et større fokus på urenheter og tilstoppet porer. Du får også en fruktsyre peeling som er med på å  bryte ned overflaten på huden og fjerner døde hudceller for økt blodsirkulasjon og hudfornyelse slik at produktene som blir brukt trekker dypere ned i huden for bedre resultat og økt effektivitet. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Ungdomsrens (inntil 18år)

En ungdomsrens er perfekt for alle jenter og gutter som sliter med uren, oljete og akne hud. Denne behandlingen foregår på samme måte som en klassisk ansiktsbehandling, vi har et større fokus på en grundig utrensing og utklemming av en ung hud. Vi tilpasser produkter etter dine behov. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Krystallsliping

Behandlingen består av en full ansiktsbehandling og krystallsliping ved bruk av en Skin Abresive slipemaskin. En krystallsliping bidrar til å fjerne døde hudceller, trigge huden til cellefornyelse. Behandlingen er også meget effektiv på uren hud, linje, rynker, pigmentflekker og arr. NB! Etter en krystallsliping anbefales det å holde seg borte fra sterk sol de første dagene. Behandlingen kan ikke utføres på betent acne eller svært tynn hud. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Fruktsyrebehandling

Inneholder rens, medisinsk peeling og avslappende kremer. En medisisk peeling er med på å bryte ned overflaten på huden og fjerner døde hudceller for økt blodsirkulasjon og hudfornyelse slik at produktene som blir brukt trekker dypere ned i huden for økt resultat og effektivitet. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Oksygen behandling

Behandlingen inneholder en klassisk rens, booster, ampulle eller serum tilpasset din hud. Vi bruker en Oxy Jet oksygen maskin for å sluse inn prouktene i hudcellene både via luftveiene og utenfra. En etterlengtet oppstrammende effekt som gir masse glød. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Krystallsliping + oksygen

Inneholder en klassisk rens, krystallsliping med Skin Abresive og oksygenbehandling med Oxy Jet som sluser inn produktene i hudcellene både via luftveiene og utenfra. Dette er en flott behandling for godt voksen, solskadet og forurenset hud. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Oksygen + fruktsyre

Inneholder en klassisk rens og en medisisk peeling som er med på å bryte ned overflaten på huden og fjerner døde hudceller for økt blodsirkulasjon og hudfornyelse. Deretter vil det bli brukt en Oxy Jet maskin som sluser produktene i hudcellene via luftveiene og utenifra for et optimalt resultat som gir masse glød. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller