Kroppsbehandlinger

Huden er et høyt spesialisert grensesjikt mellom kroppen og omverdenen og har en rekke livsnødvendige funksjoner. Den skal beskytte kroppen mot fysiske, kjemiske og mikrobiologiske skader. Den skal også birdra til å opprettholde kroppens indre likevekt (homeostase) når det gjelder temperatur og kjemisk miljø. Huden er også et sanseorgan og kontaktflate med andre mennesker. Noen ganger trenger kroppen litt ekstra pleie! Vil du stramme opp litt? Har du problemhud? Eller kanskje du bare vil kose deg litt ekstra? Da hjelper vi deg å finne akkurat det du trenger! I alle våre kroppsbehandlinger benytter vi den profesjonelle Body Line fra Janssen Cosmetics.

Saltskrubb av hele kroppen

Salter og mineraler tilpasset din hud som fjerner døde hudceller, trigger huden til å produsere nye og etterlater huden silkemyk! Svært effektiv før soling, solarium, selvbruning og spraytan.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Saltskrubb av hele kroppen + ryggmassasje

Salter og mineraler tilpasset din hud som fjerner døde huceller, trigger huden til å produsere nye og etterlater huden silkemyk + halvtimes rygg, nakke, skulder massasje for å øke blodsirkulasjonen.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Saltskrubb av hele kroppen + hel kroppsmassasje

Deilig saltskrubb som fjerner døde hudceller og trigger huden til å produsere nye + en hel kroppsmassasje for å øke blodsirkulasjonen og løse spenninger i kroppen.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Maskeinnpakning + massasje av hel kropp

Kroppsinnpakning som reduserer stress og som virker rensende, oppstrammende, slankende og smertelindrene + en time med hel kroppsmassasje for å øke blodsirkulasjonen og avspenne muskler. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Maskeinnpakkning hel kropp

Vi har kroppsmasker tilpasset alle hudtyper. Ligg stille og rolig innpakket i maske med og lytt til avslappende musikk.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Maskeinnpakkning hel kropp + saltskrubb

Deilig saltskrubb som fjerner døde hudceller og trigger huden til å produsere nye, etterfulgt av en deilig maskeinnpakning som er med på å mykgjøre huden. Perfekt for deg med tørr hud.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller