Massasje

Dagliglivet bringer oss ofte opp i situasjoner som medfører stress, muskelspenninger og ensidig belasting på kroppen. Spenninger kan også oppstå på grunn av følelsesmeddige årsaker som sinne, angst og depresjoner. Slike spenninger kan sette seg i kroppen og gi smerter. Da er massasje løsningen for deg! Massasje øker blod og lymfesirkulasjonen. Det løser også opp stiv musklatur og gir god fysisk og psykisk velvære. Ved berøriger skiller kroppen blant annet ut hormonet som heter oksitocin. Dette er et «ro» hormon som i likhet med endorfiner fungerer som kroppens naturlige morfin og er smertedempende. Hormonet frigjøres også ved latter, trening, seksuell aktivitet og amming. Massasje virker også beroligende på nervesystemet. Massasje er også en effektiv behandling mot muskelknuter. Muskleknuter oppstår som en ”propp” i lymfesystemet og skaper ødemer i musklene som forrårsaker smerte. Oljene vi bruker er fra Silverlines og er 100% naturlig.

Klassisk Massasje

Effektiv massasje av hele kroppen. Effektiv for deg med spesifike problemer i muskler, sener og for deg som er anspent og stresset. Ved kortere/lengre behandling avtales området som skal behandles på forhånd. Det er fullt mulig å ta for eksempel en 30 minutters massasje kun på bena eller hodebunn

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Rygg & nakke massasje

Effektiv behandling for deg som har problemer med migrene, muskelsmerter, stramme sener, muskelknuter og stress. Det blir fokusert på nakke, hodebunn og skuldre for å løse opp musklaturen

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Aromaterapi

Aromaterapi består av å trigge energipunkter i kroppen ved hjelp av aromatiske og eteriske oljer. De forskjellige oljene gir ut forskjellige vibrasjoner og ulike dufter som er med på å trigge ulike problemer i kroppen. En meget avslapende behandling som er effektiv for deg som har spesifikke plager i kroppen eller for deg som ønsker å koble helt av. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Sportsmassasje

Sportsmassasje er en massasje form som mykner opp gamle eller nye skadde områder som preges av spente og ømme muskler. Sportsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere og ”tøffere” massasje og benyttes ofte før eller rett etter man har vært gjennom en stor fysisk påkjennelse. Dette gjøres for å prestere maksimalt, redusere restitusjonstiden og for å minske stive og ømme muskler. Ved en sportsmassasje brukes de samme grepene som ved en tradisjonell massasje men det legges mer trykk på grepene og rytmen er raskere. Sportsmassasje utføres på områder tilknyttet større muskelgrupper ved hard trening.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller