Permanent farge/Vippeløft

Er du lei av mascara? Er du lei av å fylle inn brynene hver morgen? Kanskje du ikke tåler makeup? Eller kanskje du bare ønsker en naturlig look og enklere start på dagen? Da er permanent farge noe for deg! Ram inn ansiktet med markerte bryn og et våkent blikk. Vi bruker profesjonelle produkter fra brynsstylisten Fred Hamelten. Dette er et Norskt varemerke av høyeste kvalitet og med lang holdbarhet. Vippeløft blir utført med produkter fra Dlux Professional – vippemerket vi selv distribuerer i Norge – Langvarig resultat og kort behandlingprosess 🙂

Farging av vipper og bryn. inkl. forming av bryn

Ved å farge vipper og bryn og forme brynene vil du få et naturlig sminket og våkent utseende. Vi benytter oss av voks og pinsett for å få finjustere formen på brynene dine etter ditt ønske.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Farging av vipper

Ved å farge vipper vil du få et naturlig sminket og våkent utseende. Behandlingen er skånsom, effektiv og langvarig.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Farging og forming av bryn

Ved å farge og forme brynene kan du forandre ansiktet og gi et helt nytt uttrykk. Brynene rammer inn ansiktet og formålet er å skape et rent og naturlig resultat. Vi benytter oss av voks og pinsett for å få finjustere formen på brynene dine etter ditt ønske

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

LVL – Vippeløft

LVL står for lengde, volum og løft. En totalt forskjellige behandling fra tidligere vippepermanent. LVL er utformet for å forskjønne dine naturlige vipper ved å rette dem ut og løfte dem i stedet for å krølle dem. Dette gir en illusjon av lenger og tykkere vipper. Behandlingen tar ca 60 minutter og varer opp til 8 uker avhengig av lengde og kvalitet på dine naturlige vipper.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

Browlift + Henna brow

Få fyldige og perfekte bryn med browlift. Under behandlingen blir hårene rettet ut og korrigert hårrettning for å få et fyldigere resultat. Behandlingen varer i ca. 6-8 uker. Henna farge er en permanent farge som sitter både i hårene og i huden. Fargen varer i 3-4 uker på huden og 6-8 uker i hårene.
Hver for seg eller sammen er disse behandlingene perfekt for deg som ønsker fyldigere og ryddige bryn.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller