Vippeextensions

Tenk å få lange og fyldige vipper på under to timer? Tenk å våkne om morgenen å føle deg sminket og fresh uten sminke??!. Vi har produkter, teknikker og utstyr av ytterste kvalitet for å oppnå gode reaultater. Du vil få et Informasjonsskriv når du er her og får vipper – dette er for å sikre god før og etterbehandling. Vi bruker produkter fra DLUX Professional som vi også har Norsk distribusjon på. Vi har mange ulike typer vipper – både tykkelser, lengder, farger og former. Vi har også ulike teknikker utfra ønsket resultat. Prat med vippeteknikeren din om hva som passer deg best. Vi er pr. dags dato to master vippeteknikkere med mange års trening til å gi det det resultatet du ønsker og som er best for dine naturlige vipper, øyeform og livsstil. Med fantastiske vipper, gode råd og etterbehandlingsprodukter vil du garantert bli fornøyd!
OBS! Har du fått påsatt vipper et annet sted enn hos oss tar vi 200kr ekstra og forbeholder oss retten på å avgjøre om vi kan vedlikeholde vippene dine eller om det anbefales å fjerne de og sette nytt. Dette er for å kvalitetssikre våre behandlinger i forhold til prosedyre og produkter. Varigheten av kunstvipper avhenger av sessong, alder, hårkvalitet, medisinbruk, sykdommer, vedlikehold mm. Spør terapeuten din om du har spørsmål.

Klassiske vipper

Dette er silke vipper som blir limt på en til en, og rammer rundt hele den naturlige vippen for et naturlig lett utsende som passer for de aller fleste som ønsker en «lett mascara» effekt og fremmheve øynene.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vedlikehold Klassiske vipper etter 2 uker

Vedlikehold av klassiske vipper. Inkluderer en «oppryddning» i vippene, fjerning av de som sitter løst og med lang utvekst og påfyll av kunstvipper på alle utgrodde vipper. Et fåtall må fylle på vippene så ofte pga. Rask hårutskiftning, alder, medisinbruks, sessong, sykdomer, uforsiktighet eller dårlig renhold. Noen velger også å fylle på så ofte for et optimalt reaultat til enhver tid. NB!  Har du vipper fra annen salong og du booker time online – vennligst legg til «vedlikehold fra annen salong» i tillegg til vedlikeholdstimen – vennligst også oppgi dette på bestilling pr.mail, tlf eller fb.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vedlikehold klassiske vipper etter 3 uker

Vedlikehold av klassiske vipper. Inkluderer en «oppryddning» i vippene, fjerning av de som sitter løst og med lang utvekst og påfyll av kunstvipper på alle utgrodde vipper. En 3 ukers påfyll er normalt og følger en syklus som passer de aller fleste. Nå vil vippene ha tydlig mindre fylde og trenger en påfyll. NB!  Har du vipper fra annen salong og du booker time online – vennligst legg til «vedlikehold fra annen salong» i tillegg til vedlikeholdstimen – vennligst også oppgi dette på bestilling pr.mail, tlf eller fb.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vedlikehold klassiske vipper etter 4 uker

Vedlikehold av klassiske vipper. Inkluderer en «oppryddning» i vippene, fjerning av de som sitter løst og med lang utvekst og påfyll av kunstvipper på alle utgrodde vipper. Noen er heldige og kan etterfylle vipper etter 4 uker og oppmot 5 uker. Men de aller fleste opplever at ved denne tiden er et påfyll et must for å holde på vippene. Har du mistet over halvparten går det som regel som et nytt sett. NB!  Har du vipper fra annen salong og du booker time online – vennligst legg til «vedlikehold fra annen salong» i tillegg til vedlikeholdstimen – vennligst også oppgi dette på bestilling pr.mail, tlf eller fb.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vippeextension volumeteknikk

For deg som ønsker den naturlig fyldig look eller et dramatisk og glamorøst blikk. Dette er en vippeteknikk som passer godt til alle, spesiellt yngre som ønsker det lille ekstra eller godt voksne som har lite naturlige hår og ønsker en mer fyldig look. Supertynne vipper laget av silke blir satt på i vifteform, herav kalt 2D for to vipper, 3D for tre vipper osv. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vedlikehold volumeteknikk

Vedlikehold av volume vipper. Inkluderer en «oppryddning» i vippene, fjerning av de som sitter løst og med lang utvekst og påfyll av kunstvipper på alle utgrodde vipper. Vedlikehold på volume vipper er ofte nødvendig sjeldnere enn på klassiske vipper siden vippene ofte overlapper hverandre slik at det ikke ser like «tynt» ut. De fleste velger å fylle på hver 3-5 uke. Vedlikehold etter 5 uker eller ved ekstremt avfall av vipper anses som nytt sett etter vurdering. NB!  Har du vipper fra annen salong og du booker time online – vennligst legg til «vedlikehold fra annen salong» i tillegg til vedlikeholdstimen – vennligst også oppgi dette på bestilling pr.mail, tlf eller fb.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vippeextensions MIX teqnique

Mix vipper er blitt veldig populært, vi kombinerer klassiske vipper med volumeteknikk og skaper dybde og lengde. Kombinasjonen mellom klassiske og volume vipper gjør resultatet både fyldig og langt for de som ønsker det, men kan også lages i veldig naturlig look.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vedlikehold MIX teqnique

Inkluderer en «oppryddning» i vippene, fjerning av de som sitter løst og med lang utvekst og påfyll av kunstvipper på alle utgrodde vipper. Mix burde på lik linje som klassiske vipper og volumeteknikk fylles hver 2-4 uke. NB!  Har du vipper fra annen salong og du booker time online – vennligst legg til «vedlikehold fra annen salong» i tillegg til vedlikeholdstimen – vennligst også oppgi dette på bestilling pr.mail, tlf eller fb.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Vippeextension punkt Y eller W

Spredte vipper i Y eller W form som passer alle. Dette er syntetiske anledningsvipper satt med latex lim og kan ikke etterfylles og må fjernes av profesjonelle. 

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Express vipper

Effektiv vippeteknikk for deg som ikke klarer å ligge lenge på benken eller for deg som ønsker flotte vipper til en spesiell anledning. Disse vippene må ikke forveksles med klassiske vipper som blir satt en til en med dine egne. Express vipper er syntetiske og blir limt oppå dine egne vipper med latex lim og kan ikke etterfylles og må fjernes av profesjonelle.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Nytt sett pause-kunder

Gjelder kunder som har fått beskjed om pause og fyller nytt innen 3mnd. Pris er avhengig av teknikk.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Fjerning av extensions

Vi benytter en mild creme remover som løsner exstensionen fra ditt hår – dette utgjør minimal slitasje og unngår å ødelegge roten på det naturlige håret.

Ring
333 18 703
for å bestille, eller

BESTILL ONLINE NÅ

Tilleggsbehandling

Tilleggsbehandling til vippeextension hvor du har et stort utvalg i fargevipper, ombre effekter, glitter og diamanter til både hverdags og fest. Sett ett lite ekstra fokus på dine vipper med å få fyldigere undervipper for korrekt symmetri

Ring
333 18 703
for å bestille