Utover høsten skjer det mye spennende her hos oss på Eiktoppen hud og helse. Viktorija begynner å jobbe mer her hos oss, vi skal delta på flere kurs, vi sponser NM og vår kjære sjef Andrea kommer sakte men sikkert tilbake på jobb!

Etter enorm etterspørsel fra dere kunder vil Viktorija begynne å jobbe mer hos oss utover høsten. Viktorija utfører behandlinger som voksing, ansiktsbehandling, massasje og selvfølgelig negledesign. Det vil derfor bli fler muligheter for blant annet negletimer som vi har hatt økt etterspørsel etter siden i våres.

Høsten er også høysesong for oss når det kommer til kursdeltakelse. Marthe deltar blant annet på «Stone look nail art» kurs hos Nails2000 i begynnelsen av september. Marthe vil også i midten av september bli kurset i vippeextentions og vil utover i september/oktober ta imot modeller for klassiske vipper. Følg med på vår facebook side hvis du ønsker å være modell!

Vi sponser som tidligere nevnt deltakerne i NM i vippeextentions. Dette året deltar vi dessverre ikke som deltakere ettersom Andrea fremdeles er i mamma permisjon og Marlina har mer enn nok med å dekke opp behovet til alle vippekundene her i salongen. Du kan lese mer om vår NM sponsing ved å klikke HER

Og sist men ikke minst; Andrea er tilbake på jobb fra og med 22. Oktober! Det vil derfor være større muligheter for blant annet Permanent Makeup. Det vil også innen kort tid komme en ny og oppdatert PMU meny med priser. Listene til Andrea er åpne for booking så ta kontakt med oss i dag eller benytt deg av onlinebookingen ved å klikke HER

Vi vil også minne om å booke serie timer. Vi har sett en større økning av kunder som dessverre ikke får time til ønsket tidspunkt fordi listene våre fylles opp. Vi ber dere derfor om å sette opp flere timer av gangen for å være sikret timene dere ønsker. Det går fort mot juletider, og det kan derfor være lurt å booke både 3 og 4 timer innen den tid.