Vippeextension!

Problemer forårsaket av vippeextension

– Stickies (fagspråk for sammenlimte vipper hvor en eller flere naturhår er limt sammen med extension). Dette kan skape infeksjoner, betennelser, ubehag og irritasjon, midlertidig hårtap og permanent hårtap. Typiske tegn på stickies er at vippene vrir seg, henger, irriterer, stikker og lugger. Opplever du dette vil vi anbefale å få vippene dine fjernet umiddelbart for å hindre ytteligere skade. Er du usikker, så spør oss om råd. Vi ser en økning i kunder fra andre salonger og «hjemmefiksere» som opplever ubehageligheter med sine vippeextension.

Slik skal det IKKE se ut:

MYTER knyttet til vippeextension!

– RIKTIG PÅSATTE VIPPEEXTENSION GJØR INGEN SKADE PÅ ØYNENE ELLER VIPPENE VÅRE OG MED RIKTIG VIPPEPLEIE KAN MAN NYTE LANGE TYKKE VIPPER SÅ LENGE MAN VIL!

LES MER: http://eiktoppen.no/er-vippeextension-skadelig/

Alle har vi hørt at vipper er skadelig, du mister alle dine vipper, dine vipper blir ødelagte, de blir korte, du er allergisk…. Ofte ser vi dette på grupper på facebook, men, ja, la oss forklare litt:

Vi har en vippesyklus, anagen, patagen og telogen fase på hårveksten. Våre egne vipper byttes ut – den gamle vippen faller ut og det vokser ut et nytt hår der. Våre naturlige vipper er ofte lyse og tynne, det er vanskelig å legge merke til denne syklusen uten extension. Men med vippeextension blir dette mer tydelig, da man mister sitt natulige hår med en tykk, fin extension på. Du SKAL normalt miste 3-5 øyevipper pr. dag! Så om du ser noen vipper på hodeputen, noen vipper i vasken etter en ansiktsrens eller rens av øyevippene, ikke få panikk, det er helt normalt!

Husk også at vippesyklus er individuellt og reguleres av flere faktorer: hormoner, kosthold, stess, jobb, medisiner og sykdommer. Det er derfor viktig å informere din terapeut om slike ting som kan påvirke din behandling. Derfor er det viktig at alle terapeuter, klinikker eller liknende har kundejournaler og opplysningsskjema.

ALLERGISK REAKSJON?! – Alle kan ha eller utvikle allergi over tid. Noen er mer eksponerte enn andre, for eks. om du har mye allergier fra før har du større sjans for å reagere. Noen kan reagere på tape\pads, andre på vask\primer og noen på limet. Innhold i ALLE vippelim er cyanoacrylate, selve bindingsmiddelet er det de aller fleste evnt. reagerer på. Har du reagert en gang, vil du alltid reagere! Noen kan også reagere på stoffet carbon black som er selve sorte fargen på limet. Derfor vil vi også ha informasjon ift. dine allergier på forhånd, og er du usikker, så tar vi en test.

LASH FACT! – Visste du at den totale lengden av øyevipper et menneske mister iløpet av sitt liv tilsvarer ca 30 meter?

MANGE salonger tar ikke etterfyll av vippeextension fra andre salonger OG MED GOD GRUNN. Ofte opplever vi at kunder ønsker å etterfylle vippene sine hos oss etter de har vært hos andre. Ja, vi gjør det, men vi setter av ekstra tid og tar 200kr esktra for arbeidet. For ja, det er mer arbeid. Vi forbeholder oss også retten til å vurdere påfyll. Ellers fjerner vi vippene gratis, men tar fullt betalt for et nytt sett. Hvorfor? Vi har en standard å opprettholde og vi vet med mange års erfaring at det å sette på ferrari bildeler på en gammel boble fungerer dårlig. Vi har et ansvar ovenfor kundene våre at kvaliteten på på extensionene er gode og at hver og enkelt skal ha vipper som er tilpasset naturvippene sine. Vi ønsker at øynene ser like ut, at vippene er riktig påført og at du som kunde er 100% fornøyd. Vi ser for ofte bruk av feil plasserte vipper, for tunge, for tykke, for klumpete og for lange, dårlig symmetri og ikke riktig styling for øyet.

Vippene mine detter av fort, eller vippene mine detter av når jeg vasker dem. Jeg kan ikke vaske vippene mine, for da detter dem av. Har du vært borti dette??

 

DU SKAL VASKE VIPPENE DINE!

– Vippene dine varer faktisk lengre om du vasker og pleier dem godt. Vipper som ikke vaskes blokkeres av hudens egne oljer, talg, fett, døde hudceller, evnt. Makeup og bakterier. Dette kan skape en rekke irritasjoner. Husk at øyevippers oppgave er blandt annet å beskytte øyet for støv og andre ytre påkjenninger som vil samle seg i øyevippene. Betennelser som Bleflaritt, et middyr kan ta bo i dine vipper og fororsake irritasjon, kløe og hårtap. Samt limet for vippeextension liker ikke «fett» og skitne vipper, og vil derfor feste dårlig. Du får kjøpt spesial designede vippeshampoo\rens med børste blandt annet hos oss for daglig pleie av dine vippeextension. Denne er en skum som påføres lett og vaskes av med vann. Denne forebygger: lus, fett, smuss, og bakterier. I tillegg er den helt genial som makeup remover.

LES MER: http://eiktoppen.no/blefaritt/

Desverre er det mange på vippemarkedet som driver useriøst, svart arbeid og uten grunnleggende kunnskap om hårstruktur, anatomi, kjemi og hygiene. Det er desverre mange skrekkhistorier der ute – disse vil vi bekjempe! Kvalitet og kunnskap over kvantitet og billig utførelse. Vi kan godt snakke lenge om pris – prisen skal gjenspeile arbeidet \ den kunsten og håndtverket vi utfører. Vi betaler skatt, moms og alle andre pliktige avgifter i tillegg betale forsikringer, husleie, produkter, lønn mm. Og vi tar betalt om du ikke dukker opp:

LES MER: http://eiktoppen.no/hvorfor-vi-tar-betalt-nar-du-ikke-dukker-opp/

 

 

 

Vi tar hele tiden nye kurser innenfor det vi allerede kan, for å lære mer, utvikle oss og holde oss oppdaterte på markedet. Vi har fokus på øyehelsen, høy kvalitet og sluttresultatet.

Vi har noen kriterier for å ikke skade de naturlige vippene:

– Det skal brukes minimale menger og godkjent lim! For å ikke skape unødig vekt på natur vippen og for å sikre din øyehelse.

– Tidligere i innlegget snakket vi om «stickies» – ved nøye separering og isolering av vippene skal ikke dette skje. En til en øyevipp.

– Kunstvippene blir tilpasset hver enkelt naturvipp ift. Lenge, tykkelse og bøy.

– Å gi rett informasjon om etterbehandling:

LES MER : http://eiktoppen.no/hvordan-ta-vare-pa-dine-vippeextensions/

(det er alltid overaskende når kunder kommer til oss og aldri har fått beskjed om å rense vippene sine og viktigheten av dette.)

– Vær nøye med din etterfyllstime! – vi anbefaler etterfyll mellom 2,5-4 uker – dette er individuelt og mange faktorer spiller inn. Vi har egen pris før etterfyll innen eller etter 2 uker. Det er viktig at du informerer om du har veldig lite vipper igjen eller må ha nytt sett om det har gått for lang tid, slik at vi setter av nok tid på din time. Nytt sett regnes om du har mindre enn 40-50% igjen av dine tidligere extensions. Kommer du fra annen salong? – vi setter av ekstra tid og tar 200kr ekstra – viser til tidligere i teksten.

– Velg en fagperson med yrkesstolthet!

Les våre tidligere innlegg som omhandler vippeextension:)

http://eiktoppen.no/roytetid/

http://eiktoppen.no/har-lim/

 

Til deg som bruker vippeextensions:

 • Unngå fukt/damp og vann på vippene de første 24 timene.
 • Unngå bruk av produkter tilsatt olje som for eksempel vanlig maskara, eyeliner, sminkefjerner, kremer og solkrem. Olje vil gjøre at limet løsner og klumper seg som igjen gjør at vippene vil falle av raskere.
 • Unngå bruk av vippetang. Dette vil gjøre at silkefibrene i vippene blir knust og ødelagt.
 • Vippene skal fylles på og fjernes av profesjonelle terapeuter.
 • Unngå å gni deg hardt i øynene. Ved kløe kan man for eksempel bruke en q-tip eller gni forsiktig oppå øyelokket uten å være nær vippene.
 • Hormonelle endringer som for eksempel start/stopp av p-piller/andre medisiner, graviditet, amming og overgangsalderen kan påvirke holdbarheten på vippeextentionsene.
 • Vær nøye med daglig rens av vippene. Spesielt hvis du trener ofte eller bruker sminke. Dårlig øyehygiene kan medføre bakteriell vekst i vippene og kan forårsake blant annet blefaritt, sti, betennelser ol.
 • Andre faktorer som kan påvirke holdbarhenten på vippene er; stress, sykdommer som for eksempel stoffskifteproblemer, jobbing ved mye damp, oljete hud/hår, medisiner som for eksempel antibiotika og vippenes påkjenninger ved de forskjellige årstidene.
 • Vippeexstension bør fylles på hver 2-4 uke avhenging av din egen vekstsyklus på vippene. Dine egne vipper vil falle av sammen med vippeextensionene. Dette er helt normalt.
 • Exstensionene er laget av syntetisk silke og produktene vi bruker er helt paraben frie og er allergivennlige.
 • Man kan bruke makeup som normalt og sminkefjerner – så lenge produktene er oljefrie! Vi anbefaler på det sterkeste å bruke produkter som er tilpasset vippeexstensions.

 

 • En generell guide for hva du kan forvente uke for uke:Uke 1: Vippene skal se fyldige ut de første 7-12 dagene uten behov for påfyllUke 2: På grunn av syklusen på dine naturlige vipper, begynner de at falle av og vippene ser mindre fyldig ut. Nå er det på tide å bestille en time for påfyll.

  Uke 3: Hvis du har valgt å ikke fylle på vippene enda, vil du legge merke til at de begynner å bli mindre fyldig og du vil muligens føle et behov for å bruke maskara for og oppnå like fin fylde som før.

  Uke 4: Ved slutten av uke fire vil du absolutt trenge påfyll eller eventuelt et nytt sett.

 • OBS! Denne prosessen kan variere fra person til person. Snakk med din terapeut for å finne en påfyllssyklus som passer for akkurat deg.

 

Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra Dlux Professional i salongen og til hjemmebruk. Det kan være noen som reagerer allergisk. Kontakt oss hvis du mistenker at du har fått en allergisk reaksjon.

Vi har disse produktene til salg i vår salong:

 • Coating sealant (svart/klar). En coating som bør brukes daglig etter påsetting av vippeextension. Coatingen forsegler limfestet og beskytter mot forurensninger som svette, støv og olje. Dette forlenger ”levetiden” på vippene. Med den enkle kosten er den enkel å påføre langs limkanten).
 • Lash&Brow coating (hvit/klar). Dette er et pleiende serum for svake og tynne vipper. Kan brukes både med og uten vippeextension og på både vipper og bryn.
 • Eyeliner (svart og brun/vannfast). En våt eyeliner som er spesielt designet for vippeexstensions. Har en klar og dyp svart farge med en sylskarp spiss for enkel og kontrollert påføring. Denne vil ikke bli smurt utover og kan samtidig enkelt fjernes med vår «Bubble foam» cleanser eller «Make up remover pads».
 • Maskara (svart). En mascara som er tilpasset vippeexstensions og vil ikke bli smurt utover av svette eller tårer. Den legger seg mykt og lett på vippene med spesielt fine polymerer som gir deg fylde og forsterker vippene.
 • Bubble foam cleanser (olje fri). Reneskum for daglig renhold av øyelokkene og øyevippene. Det er viktig med daglig renhold slik at man unngår infeksjoner som blefaritt. .
 • Make up remover pads (olje fri). Pads klare til bruk for fjerning av make up og forurensninger i i ansiktet. Dette er en rens for alle som ønsker en lett og enkel måte å fjerne make up på.Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra Dlux Professional i salongen og til hjemmebruk. Det kan være noen få som reagerer allergisk. Kontakt oss hvis du mistenker at du har fått en allergisk reaksjon. Har du andre spørsmål angående vippeextensions, ikke nøl med å kontakte oss